Információk

Időpont:

2021. március 13. (szombat) 9:30-tól március 14. (vasárnap) 17:00-ig.

Helyszín:

Budapest, Folyondár Sportközpont,

1037 Bp. Folyondár u 15.
Bővebb információ a helyszínről, megközelítésről a Helyszín oldalon.

Regisztrációs díj:

A szabad helyek függvényében, személyenként 7500 Ft.


A gyermekeket is regisztrálni kell - a létszám miatt mindenképp -, 14 éves kor alatt nincs regisztrációs díj, 14-17 éves korig pedig 50% kedvezmény jár a tiniknek.
 

Gyóntatás:

Mindenkit kérünk, hogy ha szükséges, a hétvége előtt menjen el gyónni. Szeretnénk, ha a résztvevő papjainknak nem szolgálattal telne a hétvége. Mindazonáltal bizonyos időszakokban, korlátozott mértékben biztosítunk gyónási lehetőséget.

Akadálymentesség:

Mind a csarnok, ahol a rendezvény zajlik, mind a fogadóépület, ahol a regisztráció, a büfé és a mozgáskorlátozottak számára kialakított WC található megközelíthető kerekesszékkel, de a két épületrész közötti átjárás csak az épületen kívül akadálymentes. A kb. 7 méteres szintkülönbség az alsó és a felső parkolót összekötő úton keresztül küzdhető le.  A csarnokba az alsó parkoló felől, a csarnok jobb oldala mellett található ajtón juthatnak be a mozgáskorlátozottak . A fogadóépület a felső parkoló szintjéről érhető el.

Gyermekek a konferencián

A rendezvényen sajnos nem tudunk gyermekvigyázást vagy gyermekprogramot biztosítani, a gyermekek felügyelete mindvégig a szülők felelőssége. A kisbabával érkezők részére pelenkázó helyiség és a babák szoptatására/etetésére alkalmas helyet biztosítunk (mikró is lesz.)