Közreműködők

Damian Stayne

Cor et Lumen Christi katolikus közösség alapítója

DamianStayne_xx.jpg

Damian Stayne dinamikus és inspiráló előadó. A Föld öt kontinensén tartott lelkigyakorlatai során több ezer embert tanított a karizmák használatára és arra, hogy mi szükséges ahhoz, hogy a karizmák hatékonyan működjenek, és egyre növekedjenek valakinek az életében, szolgálatában.

A Damian által vezetett konferenciákon és imaalkalmakon sok ezer ember gyógyult meg betegségéből illetve töltekezett be Szentlélekkel. 

Mohos Gábor

Esztergom-budapesti segédpüspök

MG_xx.jpg

Jelmondata: Ki olyan mint az Úr, a mi Istenünk?
Püspökké szentelése előtt érseki titkár és szertartó volt az Esztergom-Budapesti Főegyházmegyei Hivatalban, majd a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia titkára és plébános az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Karizmatikus Személyi Plébániáján. Erdő Péter esztergom-budapesti érsek szentelte püspökké 2018. december 8-án.

Fotó: MTI/Kovács Attila

dr. Csókay András

Idegsebész

csokay_xx.jpg

A Honvédkórház Idegsebészeti Osztályának vezető főorvosa, a Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány egyik alapító tagja, és nem utolsó sorban családapa. Külföldön és itthon számos orvosmisszióban vett részt önkéntesként. Az utóbbi hónapokban a bangladesi sziámi ikrek szétválasztása kapcsán is Istenbe vetett mély hitéről tett tanúságot lépten-nyomon.

Fotó: Thaler Tamás

Nyuli Gábor

Cor et Lumen Christi közösség magyarországi csoportjának vezetője

P6140850_xx.jpg

Sokak által kedvelt előadó, akinek tanításait mély tartalom, ugyanakkor könnyen érthető és befogadható, humoros forma jellemzi. A magyarországi Cor et Lumen Christi-csoport vezetőjeként számos alkalommal volt tanúja és eszköze is Isten gyógyító szeretetének, csodálatos erejének, hatalmas tetteinek. Civil foglalkozását tekintve mérnök, három gyermek édesapja.

Te Deum Zenekar

Zenei szolgálat

tedeum.jpg

Cor et Lumen Christi közösség tagjai és meghívott szolgálók

Imaszolgálat

"A Te Deum története 1999 decemberére nyúlik vissza, mikor néhányan, mint lelkes amatőrök elhatároztuk, hogy újraindítjuk Budaörsön a gitáros miséket.

Ami azonban azóta történt, az maga a csoda. A folyamatos imádság meghozta gyümölcseit: sok-sok, különböző jellegű rendezvényen látjuk el a zenei szolgálatot.

Lelkigyakorlatokon, konferenciákon, esküvőkön, missziós rendezvényeken, templomi búcsúkon, városmisszión, egyéb keresztény rendezvényeken hirdetjük a dicsőítéssel Isten szeretetét."