top of page

Program

Mire számíthatsz?

A "konferencia" szó becsapós: nem azt jelenti, hogy elméleti előadásokat kell naphosszat hallgatni. Ez az intenzív lelki hétvége sokkal inkább arról szól, hogy személyesen, mélyen, életet átformálóan, megtapasztalható módon találkozhasson minden résztvevő az élő JÉZUSSAL, aki meggyógyít, megszabadít, reményt ad, megújít, átölel, megvigasztal.

Ezt a megtapasztalást katalizálják az inspiráló tanítások, a közös dicsőítések,  a szentmisék, a Tűz és Fény szentségimádás, az imaszolgálatok a résztvevők felé, ima a csodás gyógyulásokért... 

Itt minden arról szól, hogy megtapasztaljuk Isten jelenlétét, befogadjuk feltétel nélküli szeretetét, birtokba vegyük a keresztséggel és a bérmálással kapott teljes keresztény örökségünket, és így - újból és mélyebben Isten mellett döntve - a Szentlélek erejében tudjunk a világban tanúságot tenni örömünkről: Jézus él!

Ima gyógyulásokért

P9290795 (2)_500.jpg
gyógy.jpg

Tűz és Fény szentségimádás (Fire&Light)

P9300904_500.jpg
P9300875 (2)_500.jpg

Erőteljes dicsőítés

dics.jpg
P9290719_500.jpg

Inspiráló tanítások

P9290144_500.jpg
P9300825 (2)_500.jpg

Forrás és csúcspont: Az Eucharisztia megünneplése

P9301075_500.jpg
P9301102 (2)_500.jpg

Tanúságtételek

„Aztán amikor az este folyamán Damian mondta, hogy tegyék fel a kezüket, akiknek a keze, vagy a karja szorul gyógyulásra, nekem eszembe sem jutott a törött könyököm. Barátaim szóltak, hogy gyerünk, tegyem már fel a kezem. 

Az ima alatt sokáig nem éreztem semmit. Az ima végén kissé szkeptikusan kinyújtottam a kezem – meddig fog sikerülni? „Vizsgáztattam” az Istent. És sikerült – újra kinyúlt a kezem

November 19-én voltam kontroll vizsgálaton – az orvos semmit nem tudott arról, hogy szombaton mi történt velem. Megvizsgált, kérte, hogy mozgassam a kezem – nyújtás, csavarás, hajlítás… „ez csoda! Ilyen nincs, hogy egy hat hetes könyök törés után így működjön.” Mosolyogtam, és tudtam, hogy miért van mégis ilyen. Elmondtam neki. Átölelt – mert maga is hisz Istenben.”

„Petefészekciszta miatt kértem imát, ami erős, hetekig tartó vérzéseket és fájdalmat okozott már közel egy éve. …  pár nappal később be kellett menni a klinikára megnézetni, hogy mi van. Eléggé izgultam, nagyon imádkoztam és az igazat megvallva nagyon el voltam keseredve. Az orvos vizsgált és közben mondta, hogy nagyjából minden rendben van. És a ciszta? kérdeztem. Milyen ciszta? Nincs cisztája, azt felejtse el. Rendbe fog jönni.”

„Bevallom, hogy a gyógyulásokat kicsit kételkedve néztem, egészen addig, mígnem tanúja lettem annak, hogy egy Parkinson-kórral járó tüneteket mutató férfi reszketése megszűnt. Láthatóan az érintett férfi és családja is megdöbbent a változáson, lehetett látni az örömöt rajtuk és a meglepetést! Mi majdnem leestünk örömünkben az oldallelátóról. Dicsőség Istennek, és lecke nekem, kishitűnek.”

„2004 körül egy focimeccsen kiugrott a bal vállam, melyet utána a kórházban visszatettek, de mondták, soha nem lesz már a régi, esélyes, hogy a laza szalagok miatt máskor is ki fog ugrani. A következő 10 évben számtalanszor megtörtént, hogy egy hirtelen mozdulat hatására félig kiugrott, majd visszatért helyére a vállam, sőt álmomban is többször éreztem, hogy kiugrik a helyéből a vállam. Tarkóra tett kézzel nem tudtam feküdni, mert éreztem, kezem saját súlyától is kiugrik a vállam, hátúszást nem gyakorolhattam.
2014 novemberben részt vettem Damian Stayne „Gyógyulások, jelek és csodák” hétvégi lelkigyakorlatán, ahol többek között a váll ízületekért is imádkoztunk. Hittel imádkoztam és Isten kegyes volt, s meggyógyította. Azóta eltelt egy év, de egyszer sem éreztem, hogy kiugrás közeli állapotba került volna a vállam, sőt a hátúszás is megy.”

„Ma egy éve annak, hogy elmentem egy Tűz és Fény imaestre, és ott olyan csodát tapasztaltam és emiatt olyan nagy hála van a szívemben, hogy nem bírom magamban tartani. Elég nagy fájdalommal mentem el a pontosan egy évvel ez előtti Tűz és Fényre, mert túl voltam két vetélésen és egy diagnózison, ami szerint egy nehezen gyógyítható fertőzésem van. Pedig mi már nagyon meg szerettük volna ajándékozni a lányunkat egy kistestvérrel. Elmentem az imaestre ezzel a fájdalommal a szívemben, hogy talán akkor már soha nem lesz több gyermekünk. Legnagyobb csodálkozásomra odajöttek felém imádkozni és azt mondták a közbenjárók, hogy Jézus meg szeretne engem valamivel ajándékozni és kérjek valamit. Én magamban egyből kimondtam, hogy "egészséges kistestvért Boróka negyedik szülinapjára". Az imaest után kigyógyultam a fertőzésből, egy hónapra rá teherbe estem, 10 hónapra rá pedig megszületett Sára, Boró negyedik születésnapján. Így mindkét lányom november 23-án született úgy, hogy a nagyobbik november 25-re, Sára meg november 17-re volt kiírva. Sára (csakúgy, mint a nővére) egészséges és gyönyörű. Ma két hónapos. Istennek legyen hála!

„Rengeteg kegyelmet kaptam. Sok mindenben változott az életem pozitív irányba. Egész regényt tudnék írni arról, hogy mi mindent tapasztaltam."

„Hatalmas szabadságot kaptam a szívemben."

„Tüzet éreztem a szívemben. Amikor hazajöttem egy hétig olyan voltam, mint aki másik világban él. Alig tudtam a munkahelyemen koncentrálni a feladataimra, mert tele volt a szívem imádattal, tűzzel, dicsőítéssel."

bottom of page